15/09/2021 15/09/2021 Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε η εορτή της παγκοσμίου Υψώσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού στη Μητρόπολή Λεμεσού. Την παραμονή της εορτής ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος χοροστάτησε κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού στο Ακρωτήρι. Παράλληλα ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος παρευρέθηκε και χοροστάτησε κατά την ακολουθία του Εσπερινού...
15 Σεπτεμβρίου, 2021 - 10:09
Τελευταία ενημέρωση: 15/09/2021 - 10:12

Η εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στη Μητρόπολη Λεμεσού

Διαδώστε:
Η εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στη Μητρόπολη Λεμεσού

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε η εορτή της παγκοσμίου Υψώσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού στη Μητρόπολή Λεμεσού.

Την παραμονή της εορτής ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος χοροστάτησε κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού στο Ακρωτήρι. Παράλληλα ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος παρευρέθηκε και χοροστάτησε κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού στα Πάνω Πολεμίδια.

Την κυριώνυμο ημέρα της εορτής ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος λειτούργησε και κήρυξε το θείο λόγο στον ιερό ναό Τιμίου Σταυρού στα Πάνω Πολεμίδια.

 

Στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό Τιμίου Σταυρού στο Ακρωτήρι λειτούργησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ζήλων κ. Σεβαστιανός, συλλειτουργούντος του Θεεοφιλεστάτου Επισκόπου Αμαθούντος κ. Νικολάου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων