13/10/2021 13/10/2021 Την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021 (Β΄ Κυριακή Οκτωβρίου) η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού εόρτασε και πανηγύρισε τους Αγίους που έζησαν και μαρτύρησαν στην επαρχία της Λεμεσού. Επίκεντρο των εορτασμών ήταν ο Μητροπολιτικός Ναός Παναγίας Παντανάσσης. Της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος. Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος λειτούργησε στον Ιερό Ναό Παναγίας...
13 Οκτωβρίου, 2021 - 15:05
Τελευταία ενημέρωση: 13/10/2021 - 15:09

Η εορτή των Αγίων που μαρτύρησαν στην επαρχία της Λεμεσού

Διαδώστε:
Η εορτή των Αγίων που μαρτύρησαν στην επαρχία της Λεμεσού

Την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021 (Β΄ Κυριακή Οκτωβρίου) η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού εόρτασε και πανηγύρισε τους Αγίους που έζησαν και μαρτύρησαν στην επαρχία της Λεμεσού.

Επίκεντρο των εορτασμών ήταν ο Μητροπολιτικός Ναός Παναγίας Παντανάσσης. Της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος λειτούργησε στον Ιερό Ναό Παναγίας Γαλακτοτροφούσης στην κοινότητα του Δωρού.

 

Παρακολουθήστε το κήρυγμα του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανασίου:

 

Δείτε το φωτογραφικό υλικό:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων