11/11/2022 11/11/2022 Στις 10 Νοεμβρίου εορτάζει ακόμη ένας άγιος του 20ου αιώνα, ο Όσιος Αρσένιος ο Καππαδόκης. Στην Μητροπολιτική περιφέρεια Λεμεσού τιμώνται δυο ναοί στο όνομα του Αγίου. Στον ιερό ναό των Αγίων Αρσενίου και Παϊσίου, την Τετάρτη το απόγευμα χοροστάτησε στην ακολουθία του Εσπερινού ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος. Την Πέμπτη το πρωί της Θείας...
11 Νοεμβρίου, 2022 - 10:48

Η εορτή του Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκη στη Λεμεσό

Διαδώστε:
Η εορτή του Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκη στη Λεμεσό

Στις 10 Νοεμβρίου εορτάζει ακόμη ένας άγιος του 20ου αιώνα, ο Όσιος Αρσένιος ο Καππαδόκης. Στην Μητροπολιτική περιφέρεια Λεμεσού τιμώνται δυο ναοί στο όνομα του Αγίου.

Στον ιερό ναό των Αγίων Αρσενίου και Παϊσίου, την Τετάρτη το απόγευμα χοροστάτησε στην ακολουθία του Εσπερινού ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος.

Την Πέμπτη το πρωί της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος, ο οποίος κήρυξε και τον θείο Λόγο.

Παρακολουθήστε το κήρυγμα του Πανιερωτάτου:

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος, ανήμερα της εορτής λειτούργησε στον περικαλλή ναό του Αγίου που βρίσκεται στην κοινότητα της Κυπερούντας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων