05/10/2021 05/10/2021 Η μνήμη του Αγίου Ιωάννη του Λαμπαδιστή που τιμάται, στις 4 Οκτωβρίου, εορτάστηκε στον φερώνυμο πανηγυρίζοντα ναό που βρίσκεται στην κοινότητα Πελέντρι, της μητροπολιτικής επαρχίας Λεμεσού. Την παραμονή της εορτής του Αγίου Ιωάννου του Λαμπαδιστή, τη Κυριακή 3 Οκτωβρίου, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος, χοροστάτησε στον φερώνυμο ναό της Κοινότητας Πελέντρι, στην ακολουθία του...
05 Οκτωβρίου, 2021 - 17:31
Τελευταία ενημέρωση: 05/10/2021 - 17:40

Η εορτή του Αγίου Ιωάννη του Λαμπαδιστή στο Πελέντρι Λεμεσού

Διαδώστε:
Η εορτή του Αγίου Ιωάννη του Λαμπαδιστή στο Πελέντρι Λεμεσού

Η μνήμη του Αγίου Ιωάννη του Λαμπαδιστή που τιμάται, στις 4 Οκτωβρίου, εορτάστηκε στον φερώνυμο πανηγυρίζοντα ναό που βρίσκεται στην κοινότητα Πελέντρι, της μητροπολιτικής επαρχίας Λεμεσού. Την παραμονή της εορτής του Αγίου Ιωάννου του Λαμπαδιστή, τη Κυριακή 3 Οκτωβρίου, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος, χοροστάτησε στον φερώνυμο ναό της Κοινότητας Πελέντρι, στην ακολουθία του Εσπερινού. Ανήμερα της εορτής, την Δευτέρα το πρωί προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων