06/05/2023 06/05/2023 Την μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Εφραίμ του εν Μάκρη εόρτασε η κοινότητα του Αγίου Αμβροσίου Λεμεσού. Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Εφραίμ, το εσπέρας της Πέμπτης, 4 Μαΐου 2023, τελέστηκε ο Εσπερινός χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αρσινόης κ. Παγκρατίου. Ανήμερα της εορτής, 5 Μαΐου 2023, τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προϊσταμένου του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Πάφου...
06 Μαΐου, 2023 - 15:43
Τελευταία ενημέρωση: 06/05/2023 - 15:45

Η εορτή του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Εφραίμ στον Άγιο Αμβρόσιο Λεμεσού

Διαδώστε:
Η εορτή του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Εφραίμ στον Άγιο Αμβρόσιο Λεμεσού

Την μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Εφραίμ του εν Μάκρη εόρτασε η κοινότητα του Αγίου Αμβροσίου Λεμεσού.

Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Εφραίμ, το εσπέρας της Πέμπτης, 4 Μαΐου 2023, τελέστηκε ο Εσπερινός χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αρσινόης κ. Παγκρατίου.

Ανήμερα της εορτής, 5 Μαΐου 2023, τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προϊσταμένου του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Πάφου κ. Τυχικού.

Στην ομιλία του ο Πανιερώτατος αναφέρθηκε στο μαρτύριο του Αγίου Εφραίμ, τονίζοντας την σταθερή ομολογία του στο Χριστό, την οποία καλείται ο κάθε ένας να ακολουθήσει και να έχει πρότυπο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων