25/01/2022 25/01/2022 Στις 24 Ιανουαρίου εορτάζεται η θεοσημεία, το θαύμα της διασώσης του αγίου Νεοφύτου κατά την πτώση του “εκ της ανωτέρας εγκλείστρας”, ενώ την λάξευε. Στον εορτάζοντα ιερό ναό του Αγίου Νεοφύτου που βρίσκεται στα Κάτω Πολεμίδια, την Κυριακή το απόγευμα, χοροστάτησε της ακολουθίας του Εσπερινού ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος. Την Δευτέρα το πρωί,...
25 Ιανουαρίου, 2022 - 14:15
Τελευταία ενημέρωση: 25/01/2022 - 13:54

Η εορτή του Αγίου Νεοφύτου στη Λεμεσό

Διαδώστε:
Η εορτή του Αγίου Νεοφύτου στη Λεμεσό

Στις 24 Ιανουαρίου εορτάζεται η θεοσημεία, το θαύμα της διασώσης του αγίου Νεοφύτου κατά την πτώση του “εκ της ανωτέρας εγκλείστρας”, ενώ την λάξευε.

Στον εορτάζοντα ιερό ναό του Αγίου Νεοφύτου που βρίσκεται στα Κάτω Πολεμίδια, την Κυριακή το απόγευμα, χοροστάτησε της ακολουθίας του Εσπερινού ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος.

Την Δευτέρα το πρωί, 24 Ιανουαρίου, του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων