14/06/2022 14/06/2022 Με λαμπρότητα πανηγύρισε ο Ιερός Ναός Αγίας Τριάδος την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος, 13 Ιουνίου 2022. Στην ακολουθία του Όρθρου και την πανηγυρική Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος. Μεταξύ των πιστών που συμμετείχαν στην Θεία Λειτουργία ήταν ο Δήμαρχος Λεμεσού κ. Νίκος Νικολαϊδης. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, η εκκλησιαστική επιτροπή...
14 Ιουνίου, 2022 - 21:55
Τελευταία ενημέρωση: 14/06/2022 - 23:56

Η εορτή του Αγίου Πνεύματος στην Μητρόπολη Λεμεσού

Διαδώστε:
Η εορτή του Αγίου Πνεύματος στην Μητρόπολη Λεμεσού

Με λαμπρότητα πανηγύρισε ο Ιερός Ναός Αγίας Τριάδος την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος, 13 Ιουνίου 2022. Στην ακολουθία του Όρθρου και την πανηγυρική Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος.

Μεταξύ των πιστών που συμμετείχαν στην Θεία Λειτουργία ήταν ο Δήμαρχος Λεμεσού κ. Νίκος Νικολαϊδης.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, η εκκλησιαστική επιτροπή του Ναού τίμησε τον Θεοφιλέστατο προσφέροντάς του μία εικόνα του Αρχιερέως Χριστού για την πολύτιμη προσφορά του στην τοπική Εκκλησία με την ευκαιρία της συμπληρώσεως 15χρονής καλλίκαρπης αρχιερατείας.

Μεταξύ άλλων ο π. Τυχικός ευχαρίστησε τον θεοφιλέστατο για την πατρική μέριμνα του προς την ενορία και τους πατέρες, αλλά και για την προσφορά του στην τοπική μας Εκκλησία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων