17/06/2021 17/06/2021 Τον πολιούχο της Άγιο Τύχωνα τίμησε στις 16 Ιουνίου η Ιερά Επισκοπή Αμαθούντος. Την Τρίτη 15 Ιουνίου τελέστηκε ο πανηγυρικός Εσπερινός στον ναό του Αγίου Τύχωνος στην ομώνυμη κοινότητα. Στην Ακολουθία του Εσπερινού χοροστάτησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Νεαπόλεως κ. Πορφύριος και συγχοροστάτησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος. Επίσης συμμετείχαν ο πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως Λεμεσού...
17 Ιουνίου, 2021 - 11:06
Τελευταία ενημέρωση: 17/06/2021 - 12:49

Η Επισκοπή Αμαθούντος τίμησε τον Πολιούχο της Άγιο Τύχωνα

Διαδώστε:
Η Επισκοπή Αμαθούντος τίμησε τον Πολιούχο της Άγιο Τύχωνα

Τον πολιούχο της Άγιο Τύχωνα τίμησε στις 16 Ιουνίου η Ιερά Επισκοπή Αμαθούντος.

Την Τρίτη 15 Ιουνίου τελέστηκε ο πανηγυρικός Εσπερινός στον ναό του Αγίου Τύχωνος στην ομώνυμη κοινότητα. Στην Ακολουθία του Εσπερινού χοροστάτησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Νεαπόλεως κ. Πορφύριος και συγχοροστάτησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος. Επίσης συμμετείχαν ο πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως Λεμεσού Αρχιμανδρίτης Ισαάκ, ο Αρχιερατικός Επιτροπός πρωτοπρ. Μιχαήλ Βοσκός και πολλοί ιερείς της μητροπόλεως.

Την Τετάρτη 16 Ιουνίου τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Καρπασίας κ. Χριστοφόρου και συλλειτουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αμαθούντος κ. Νικολάου.

Τα ιερά αναλόγια κόσμησαν η χορωδία της Μητροπόλεως μας “Ρωμανός ο Μελωδός”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων