22/05/2021 22/05/2021 Η μνήμη των Αγίων ενδόξων, θεοστέπτων βασιλέων και ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης τιμήθηκε στην εορτάζουσα κοινότητα του Αγίου Κωνσταντίνου και στην κοινότητα Καντού της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού. Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος προεξήρχε της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας στον ιερό ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης της κοινότητας Αγίου Κωνσταντίνου την κυριώνυμο ημέρα της εορτής (Παρασκευή 21 Μαΐου),...
22 Μαΐου, 2021 - 13:53
Τελευταία ενημέρωση: 22/05/2021 - 13:42

Η γιορτή των Ισαποστόλων στη Μητρόπολη Λεμεσού

Διαδώστε:
Η γιορτή των Ισαποστόλων στη Μητρόπολη Λεμεσού

Η μνήμη των Αγίων ενδόξων, θεοστέπτων βασιλέων και ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης τιμήθηκε στην εορτάζουσα κοινότητα του Αγίου Κωνσταντίνου και στην κοινότητα Καντού της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος προεξήρχε της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας στον ιερό ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης της κοινότητας Αγίου Κωνσταντίνου την κυριώνυμο ημέρα της εορτής (Παρασκευή 21 Μαΐου), ενώ την παραμονή (Πέμπτη απόγευμα 20/5/2021) χοροστάτησε της ακολουθίας του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα ναό στην κοινότητα Καντού.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων