19/11/2020 19/11/2020 Ακούστε Απόσπασμα από τον λόγο του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Λεμεσού κ.κ. Αθανασίου κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας για την εορτή του Αγίου Ιωάννου του Ελεήμονος στις 12 Νοεμβρίου 2020. “Οι μικρές ταλαιπωρίες που περνούμε είναι για να μάς δοκιμάσουν πνευματικά και να μας διδάξουν ότι τελικά την ελπίδα μας πρέπει να την έχουμε στον Θεόν...
19 Νοεμβρίου, 2020 - 19:10
Τελευταία ενημέρωση: 19/11/2020 - 18:49

Η ιστορία με τους λύκους και τον Άγ. Παΐσιο: Απάντηση για τον Κορονοϊό

Διαδώστε:
Η ιστορία με τους λύκους και τον Άγ. Παΐσιο: Απάντηση για τον Κορονοϊό

Ακούστε Απόσπασμα από τον λόγο του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Λεμεσού κ.κ. Αθανασίου κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας για την εορτή του Αγίου Ιωάννου του Ελεήμονος στις 12 Νοεμβρίου 2020. “Οι μικρές ταλαιπωρίες που περνούμε είναι για να μάς δοκιμάσουν πνευματικά και να μας διδάξουν ότι τελικά την ελπίδα μας πρέπει να την έχουμε στον Θεόν και όχι στα ανθρώπινα πράγματα”. Παρακάτω, τονίζει: “Ό,τι περνάει απο το χέρι μας και ότι μάς συμβουλεύουν οι ειδικοί και η Πολιτεία να το κάνουμε, αλλά η ελπίδα μας να είναι στον Θεόν και στους Αγίους του Θεού και στην Παναγία Μητέρα μας”.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων