06/06/2020 06/06/2020 Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος την Κυριακή 7 Ιουνίου θα Λειτουργήσει και κηρύξει τον Θείο Λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πολεμιδιών. Επίσης, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος την Κυριακή 7 Ιουνίου θα Λειτουργήσει και κηρύξει τον Θείο Λόγο στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσαϊφυλιώτισσας στην Αγία Φύλα. Στο μεταξύ, στην Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού...
06 Ιουνίου, 2020 - 10:29
Τελευταία ενημέρωση: 06/06/2020 - 10:35

Η Κύπρος πανηγυρίζει τον Απόστολο Βαρνάβα

Διαδώστε:
Η Κύπρος πανηγυρίζει τον Απόστολο Βαρνάβα

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος την Κυριακή 7 Ιουνίου θα Λειτουργήσει και κηρύξει τον Θείο Λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πολεμιδιών. Επίσης, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος την Κυριακή 7 Ιουνίου θα Λειτουργήσει και κηρύξει τον Θείο Λόγο στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσαϊφυλιώτισσας στην Αγία Φύλα.

Στο μεταξύ, στην Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού και στον Ιερό Ναό Απ. Βαρνάβα συνοικισμού Αγίου Ιωάννη με την ευκαιρία της εορτής του Απ. Βαρνάβα, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες λατρευτικές εκδηλώσεις: την Τετάρτη 10 Ιουνίου στις 6:30 μμ, θα γίνει υποδοχή των Τιμίων Λειψάνων των Αγίων Βαρνάβα και Εφραίμ Νέας Μάκρης και θα ακολουθήσει αρχιερατικός εσπερινός χοροστατούντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου κ. Αθανασίου.

Την επομένη Πέμπτη 11 Ιουνίου το πρωί θα τελεσθεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία προϊσταμένου του Θεοφιλετάτου Επισκόπου Αμαθούντος κ. Νικολάου. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 6:30 μμ, θα τελεσθεί εσπερινός για την εορτή του Αγίου Λουκά Κριμαίας και θα ψαλεί η παράκληση προς τον Απ. Βαρνάβα.

Την Παρασκευή 12 Ιουνίου το πρωί θα τελεσθεί Όρθρος και Θεία Λειτουργία. Το βράδυ στις 8:30 θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία για την εορτή της Παναγίας «Άξιον Εστίν».

Το Σάββατο 13 Ιουνίου στις 9:30 το πρωί θα τελεσθεί η ακολουθία του Ιερού Ευχελαίου και το απόγευμα στις 6:30 θα τελεσθεί εσπερινός και παράκληση στον Άγιο Εφραίμ της Νέας Μάκρης.

Την Κυριακή 14 Ιουνίου το πρωί θα τελεσθεί Θεία Λειτουργία και το απόγευμα στις 6:30 η ακολουθία του Αγιασμού. Τα Ιερά Λείψανα θα παραμείνουν στο ναό για προσκύνηση μέχρι την Κυριακή 14 Ιουνίου. Ο Ναός θα παραμένει ανοικτός από τις 6:30 το πρωί μέχρι τις 8:30 το βράδυ.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων