10/01/2021 10/01/2021 Πνευματικοί λόγοι του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Λεμεσού κ.κ. Αθανασίου για την Υπεραγία Θεοτόκο. “Χάρισμα είναι πράγματι το να είναι ο άνθρωπος σιωπηλός, αλλά να ευρίσκεται σε διαρκή ομιλία και συνομιλία με τον Θεόν. Και, η Κυρία Θεοτόκος βέβαια δεν ήταν σιωπηλή, γιατί δεν είχε τι να πει ή γιατί δε μιλούσε σε κανέναν, αλλά γιατί ευρισκόταν...
10 Ιανουαρίου, 2021 - 19:40
Τελευταία ενημέρωση: 10/01/2021 - 19:50

“Η Κυρία Θεοτόκος δεν ήταν σιωπηλή, γιατί δεν είχε τι να πει”

Διαδώστε:
“Η Κυρία Θεοτόκος δεν ήταν σιωπηλή, γιατί δεν είχε τι να πει”

Πνευματικοί λόγοι του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Λεμεσού κ.κ. Αθανασίου για την Υπεραγία Θεοτόκο.

“Χάρισμα είναι πράγματι το να είναι ο άνθρωπος σιωπηλός, αλλά να ευρίσκεται σε διαρκή ομιλία και συνομιλία με τον Θεόν. Και, η Κυρία Θεοτόκος βέβαια δεν ήταν σιωπηλή, γιατί δεν είχε τι να πει ή γιατί δε μιλούσε σε κανέναν, αλλά γιατί ευρισκόταν σε συνεχή θεωρία του ακτίστου φωτός του Θεού και συνεχή κοινωνία της θείας χάριτος. Κι έτσι τα λίγα λόγια Της, ήταν λόγια γεμάτα με Πνεύμα Άγιον, γεμάτα με ζωήν αιώνιον, λόγια τα οποία ξεκουράζουν και ειρηνεύουν τον άνθρωπον” αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Πανιερώτατος.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων