19/08/2022 19/08/2022 Εκδήλωση μνήμης για τα «100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή Μικρά Ασία-Πόντος, Αλησμόνητες Πατρίδες διοργανώνει στις 3 Σεπτεμβρίου 2022 στις 20.00 στο Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού «Μάριος Τόκας» η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού. Ειδικότερα η Μητρόπολη, σε συνεργασία με το Δήμο Λεμεσού, το Σύνδεσμο Μικρασιατών Κύπρου, το Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Λεμεσού και τη Διδασκαλική Παράταξη ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία...
19 Αυγούστου, 2022 - 15:45
Τελευταία ενημέρωση: 19/08/2022 - 13:49

Ι.Μ Λεμεσού: Εκδήλωση μνήμης υπό την αιγίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή

Διαδώστε:
Ι.Μ Λεμεσού: Εκδήλωση μνήμης υπό την αιγίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή

Εκδήλωση μνήμης για τα «100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή Μικρά Ασία-Πόντος, Αλησμόνητες Πατρίδες διοργανώνει στις 3 Σεπτεμβρίου 2022 στις 20.00 στο Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού «Μάριος Τόκας» η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού.

Ειδικότερα η Μητρόπολη, σε συνεργασία με το Δήμο Λεμεσού, το Σύνδεσμο Μικρασιατών Κύπρου, το Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Λεμεσού και τη Διδασκαλική Παράταξη ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία διοργανώνουν εκδήλωση μνήμης και τιμής για τα 100 χρόνια από τη παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας κ. Παντελεήμονος. Συμμετέχουν ο χορευτικός πολιτιστικός όμιλος Διόνυσος, ο πολιτιστικός όμιλος Νόστος και το παραδοσιακό μουσικό σχήμα «Οι Λας». Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη. Είσοδος ελεύθερη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων