02/10/2022 02/10/2022 Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου, η υποδοχή των ιερών λειψάνων του Αγίου ενδόξου μεγαλομάρτυρος και Ιαματικού Παντελεήμονος και της Αγίας ενδόξου μάρτυρος Ιουστίνης στον ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Παντανάσσης Καθολικής. Τις ιερές κάρες μετέφερε ο Πανοσιολογιώτατος καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Παντελεήμονα της Άνδρου  γέροντας Ευδόκιμος και τις υποδέχτηκε ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελος της...
02 Οκτωβρίου, 2022 - 12:39
Τελευταία ενημέρωση: 02/10/2022 - 12:43

Η Μητρόπολη Λεμεσού υποδέχθηκε τις Τίμιες Κάρες των Αγίων Παντελεήμονα και Ιουστίνης

Διαδώστε:
Η Μητρόπολη Λεμεσού υποδέχθηκε τις Τίμιες Κάρες των Αγίων Παντελεήμονα και Ιουστίνης

Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου, η υποδοχή των ιερών λειψάνων του Αγίου ενδόξου μεγαλομάρτυρος και Ιαματικού Παντελεήμονος και της Αγίας ενδόξου μάρτυρος Ιουστίνης στον ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Παντανάσσης Καθολικής.

Τις ιερές κάρες μετέφερε ο Πανοσιολογιώτατος καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Παντελεήμονα της Άνδρου  γέροντας Ευδόκιμος και τις υποδέχτηκε ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελος της Μητροπόλεως Λεμεσού Αρχιμ. Ισαάκ.

Στη συνέχεια τελέστηκε πανηγυρική αγρυπνία με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Σκέπης της Υπεραγίας Θεοτόκου. 

Οι ιερές κάρες θα παραμείνουν στον Μητροπολιτικό Ναό της Μητρόπολης Λεμεσού από τις 30 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 5 Οκτωβρίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων