19/07/2019 19/07/2019 Εορτάστηκε και φέτος, η μνήμη της Αγίας ενδόξου μεγαλομάρτυρος Μαρίνης στην Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού. Την παραμονή της εορτής, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης κ. Αθανάσιος χοροστάτησε κατά την ακολουθία του εσπερινού στον ιερό ναό Αγίας Μαρίνης Καψάλου, ενώ, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος, κ. Νικόλαος, χοροστάτησε κατά την ακολουθία του εσπερινού στον ιερό ναό Αγίας Μαρίνας στο Καλό...
19 Ιουλίου, 2019 - 22:06

Η μνήμη της Αγίας Μαρίνης στην Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού

Διαδώστε:
Η μνήμη της Αγίας Μαρίνης στην Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού

Εορτάστηκε και φέτος, η μνήμη της Αγίας ενδόξου μεγαλομάρτυρος Μαρίνης στην Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού.

Την παραμονή της εορτής, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης κ. Αθανάσιος χοροστάτησε κατά την ακολουθία του εσπερινού στον ιερό ναό Αγίας Μαρίνης Καψάλου, ενώ, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος, κ. Νικόλαος, χοροστάτησε κατά την ακολουθία του εσπερινού στον ιερό ναό Αγίας Μαρίνας στο Καλό Χωριό.

Την επομένη, ο Πανιερώτατος λειτούργησε και κήρυξε το θείο λόγο στον ιερό ναό Αγίας Μαρίνας Επταγώνιας. Ο Θεοφιλέστατος, λειτούργησε και κήρυξε το θείο λόγο στον ιερό ναό Αγίας Μαρίνας Καψάλου.

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων