04/10/2020 04/10/2020 Το βράδυ της Παρασκευής 2 Οκτωβρίου τελέστηκε, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Παντανάσσης, ιερά Αγρυπνία για την εορτή της Αγίας Σκέπης και του Αγίου Ρωμανού του Μελωδού. Της Αγρυπνίας προεξήρχε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος και συλλειτούργησαν ο πρωτοσύγκελος π. Ισαάκ και άλλοι πατέρες της μητροπόλεως. Στα αναλόγια των ψαλτηρίων έψαλλε η βυζαντινή χορωδία...
04 Οκτωβρίου, 2020 - 13:25

Ιερά Αγρυπνία για την Αγία Σκέπη στη Λεμεσό

Διαδώστε:
Ιερά Αγρυπνία για την Αγία Σκέπη στη Λεμεσό

Το βράδυ της Παρασκευής 2 Οκτωβρίου τελέστηκε, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Παντανάσσης, ιερά Αγρυπνία για την εορτή της Αγίας Σκέπης και του Αγίου Ρωμανού του Μελωδού. Της Αγρυπνίας προεξήρχε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος και συλλειτούργησαν ο πρωτοσύγκελος π. Ισαάκ και άλλοι πατέρες της μητροπόλεως.

Στα αναλόγια των ψαλτηρίων έψαλλε η βυζαντινή χορωδία της μητροπόλεώς μας, υπό την διευθύνση του π. Νικόλαου Λυμπουρίδη στον δεξιο χορό και του π. Χριστοδούλου Αναξαγόρου στον αριστερό χορό. Ο Άγιος Ρωμανός ο Μελωδός είναι ο προστάτης Άγιος της χορωδίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων