13/07/2020 13/07/2020 Πανηγυρική Ιερά Αγρυπνία στην Ιερά Μονό Τιμίου Προδρόμου Μέσα Ποταμού τελέστηκε την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020 για την μνήμη του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτη, προεξάρχοντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Λεμεσού κ. Αθανασίου και συλλειτουργούντος του Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Παναγίας Μαχαιρά, Επισκόπου Λύδρας κ. Επιφανίου.  Επίσης συμμετείχαν στην Αγρυπνία ο πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλως Ιασίου (Ρουμανίας),...
13 Ιουλίου, 2020 - 18:50
Τελευταία ενημέρωση: 13/07/2020 - 18:20

Ιερά Αγρυπνία για τον Άγιο Παΐσιο

Διαδώστε:
Ιερά Αγρυπνία για τον Άγιο Παΐσιο

Πανηγυρική Ιερά Αγρυπνία στην Ιερά Μονό Τιμίου Προδρόμου Μέσα Ποταμού τελέστηκε την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020 για την μνήμη του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτη, προεξάρχοντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Λεμεσού κ. Αθανασίου και συλλειτουργούντος του Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Παναγίας Μαχαιρά, Επισκόπου Λύδρας κ. Επιφανίου. 

Επίσης συμμετείχαν στην Αγρυπνία ο πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλως Ιασίου (Ρουμανίας), ο πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού, ιερείς από την πόλη της Λεμεσού αλλά και από άλλες μητροπόλεις, πατέρες από τα μοναστήρια Παναγίας Μαχαιρά και Συμβούλου Χριστού και πλήθος κόσμου.

Ακόμα αυτή την μέρα άγει τα ονομαστήρια του και ο Ηγούμενος της Μονής Αρχιμανδρίτης Παΐσιος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων