17/05/2021 17/05/2021 Η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 19 Μαΐου 2021 θα τελεστεί στον Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Παντανάσσης (Καθολικής) από τις 7 μ.μ. μέχρι τις 8 μ.μ. η Ιερά Ακολουθία του Παρακλητικού Κανόνος, ειδικά για τους τελειόφοιτους μαθητές/τριες, για να παρακαλέσουμε τον Ουράνιο Πατέρα να τους βοηθήσει τόσο στις επικείμενες εξετάσεις τους, όσο και στα...
17 Μαΐου, 2021 - 22:43
Τελευταία ενημέρωση: 17/05/2021 - 22:44

Ιερά Παράκληση για τους Τελειόφοιτους στην Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού

Διαδώστε:
Ιερά Παράκληση για τους Τελειόφοιτους στην Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού

Η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 19 Μαΐου 2021 θα τελεστεί στον Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Παντανάσσης (Καθολικής) από τις 7 μ.μ. μέχρι τις 8 μ.μ. η Ιερά Ακολουθία του Παρακλητικού Κανόνος, ειδικά για τους τελειόφοιτους μαθητές/τριες, για να παρακαλέσουμε τον Ουράνιο Πατέρα να τους βοηθήσει τόσο στις επικείμενες εξετάσεις τους, όσο και στα άλλα γεγονότα, στρατό, σπουδές, εργασία, που θα ακολουθήσουν στη ζωή τους.

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος θα απευθύνει σε αυτούς τις πατρικές ευχές και νουθεσίες του.

Η ανακοίνωση αναφέρει επίσης “Καλούνται όλοι οι τελειόφοιτοι όπως ανταποκριθούν στη στοργική αυτή πρόσκληση της μητέρας Εκκλησίας μας, για να λάβουν την ευλογία και τη βοήθεια του Θεού στη σοβαρή αυτή στιγμή της ζωής τους και για το νέο ξεκίνημα και τις νέες προσπάθειές τους.

Νοείται ότι θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά μέτρα λόγω κορωνοιού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων