07/05/2022 07/05/2022 Το ιερό Λείψανο της Οσίας και θεοφόρου Μητρός ημών Σοφίας της εν Κλεισούρα ασκήσασας υποδέχθηκε την Πέμπτη, 5 Μαΐου, στον ιερό Ναό Αγίου Σάββα Ύψωνα ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος μαζί με τον κλήρο και τον λαό. Το ιερό Λείψανο μετέφερε ο πανοσολογιώτατος αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού π. Χρυσόστομος. Ακολούθως τελέστηκε ιερά Αγρυπνία...
07 Μαΐου, 2022 - 12:50
Τελευταία ενημέρωση: 07/05/2022 - 13:35

Ιερό Λείψανο της Αγίας Σοφίας της Κλεισούρας ως αύριο στη Λεμεσό

Διαδώστε:
Ιερό Λείψανο της Αγίας Σοφίας της Κλεισούρας ως αύριο στη Λεμεσό

Το ιερό Λείψανο της Οσίας και θεοφόρου Μητρός ημών Σοφίας της εν Κλεισούρα ασκήσασας υποδέχθηκε την Πέμπτη, 5 Μαΐου, στον ιερό Ναό Αγίου Σάββα Ύψωνα ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος μαζί με τον κλήρο και τον λαό.

Το ιερό Λείψανο μετέφερε ο πανοσολογιώτατος αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού π. Χρυσόστομος. Ακολούθως τελέστηκε ιερά Αγρυπνία για την μνήμη της Αγίας, προεξάρχοντος του Θεοφιλεστάτου. Το ιερό Λείψανο της Αγίας θα παραμείνει στον Ναό του Αγίου Σάββα στον Ύψωνα, μέχρι και την Κυριακή, 8 Μαΐου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων