06/04/2021 06/04/2021 Στην περίπτωση παραπλάνησης με σκοπό το κέρδος από πλανόδιους που χρησιμοποιούν το όνομα της Θεραπευτικής Κοινότητας Αγίας Σκέπης, προκειμένου να πουλήσουν την πραμάτεια τους, αναφέρεται σε χθεσινή ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού, στην οποία και υπόκειται η Κοινότητα. Συγκεκριμένα: «Από τη Θεραπευτική Κοινότητα Αγία Σκέπη ανακοινώνεται ότι όλο και πιο συχνά οργανωμένοι πλανόδιοι, κυκλοφορούν...
06 Απριλίου, 2021 - 15:16
Τελευταία ενημέρωση: 06/04/2021 - 14:12

«Καμία σχέση με πλανόδιους που χρησιμοποιούν το όνομά μας»

Διαδώστε:
«Καμία σχέση με πλανόδιους που χρησιμοποιούν το όνομά μας»

Στην περίπτωση παραπλάνησης με σκοπό το κέρδος από πλανόδιους που χρησιμοποιούν το όνομα της Θεραπευτικής Κοινότητας Αγίας Σκέπης, προκειμένου να πουλήσουν την πραμάτεια τους, αναφέρεται σε χθεσινή ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού, στην οποία και υπόκειται η Κοινότητα.

Συγκεκριμένα:

«Από τη Θεραπευτική Κοινότητα Αγία Σκέπη ανακοινώνεται ότι όλο και πιο συχνά οργανωμένοι πλανόδιοι, κυκλοφορούν σε πολυσύχναστους δρόμους ή γραφεία και ισχυριζόμενοι ότι είναι από την Αγία Σκέπη, παραπλανούν με σκοπό να πουλήσουν διάφορα αντικείμενα όπως περιοδικά, ημερολόγια, φράουλες και άλλα. Πολλοί από αυτούς, στην προσπάθειά τους να κερδίσουν την εμπιστοσύνη καλοπροαίρετων πολιτών, αναφέρονται και σε ιερείς ή άτομα στενά συνδεδεμένα με το έργο του προγράμματος. Η Αγία Σκέπη ουδέποτε χρησιμοποιεί πλανόδιους πωλητές ή επαίτες για να αντλήσει πόρους.  Τέτοιου είδους προσέγγιση έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την αποστολή της, η οποία είναι να επιστρέψει στην κοινωνία άτομα με δεξιότητες και αξιοπρέπεια».

Η Αγία Σκέπη είναι πρόγραμμα ψυχολογικής απεξάρτησης από ουσίες, με έδρα την Κύπρο. Bοηθά χρήστες να αντιμετωπίσουν την εξάρτηση τους και τους εφοδιάζει παράλληλα με δεξιότητες απαραίτητες για κοινωνική επανένταξη.

*Η φωτογραφία είναι αρχείου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων