24/03/2022 24/03/2022 Η υφυπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Αναστασία Ανθούση επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη, 24 Μαρτίου, την Μητρόπολη Λεμεσού. Σκοπός της επίσκεψης ήταν για να ενημερωθεί για τα προγράμματα κοινωνικών παροχών της Μητρόπολης. Είναι χαρακτηριστικό ότι το 2003 με πρωτοβουλία του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανασίου ιδρύθηκε το Πολυδύναμο Κέντρο Παροχής Κοινωνικών Υπηρεσιών “Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων”, με σκοπό...
24 Μαρτίου, 2022 - 21:30
Τελευταία ενημέρωση: 24/03/2022 - 21:41

Κύπρος: Συνάντηση υφυπουργού Κοινωνικής Πρόνοιας με Μητροπολίτη Λεμεσού

Διαδώστε:
Κύπρος: Συνάντηση υφυπουργού Κοινωνικής Πρόνοιας με Μητροπολίτη Λεμεσού

Η υφυπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Αναστασία Ανθούση επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη, 24 Μαρτίου, την Μητρόπολη Λεμεσού. Σκοπός της επίσκεψης ήταν για να ενημερωθεί για τα προγράμματα κοινωνικών παροχών της Μητρόπολης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το 2003 με πρωτοβουλία του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανασίου ιδρύθηκε το Πολυδύναμο Κέντρο Παροχής Κοινωνικών Υπηρεσιών “Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων”, με σκοπό την παροχή κοινωνικών και ψυχολογικών υποστηρικτικών και θεραπευτικών υπηρεσιών σε ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού.

Ακόμη, λειτουργούν το κέντρο στήριξης παιδιών και εφήβων, το κέντρο προστασίας και απασχόλησης παιδιών “Αμάλθεια”, και το κέντρο οικογενειακής καθοδήγησης, και παρέχεται δωρεάν γεύμα σε απόρους.

Επίσης η κ. Ανθούση είχε συνάντηση και με τον Πανιερώτατο κ. Αθανάσιο στα γραφεία της Μητρόπολης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων