03/10/2022 03/10/2022 Η Εκκλησία της Κύπρου καθιέρωσε να εορτάζεται η μνήμη όλων των εν Κύπρω Αγίων την πρώτη Κυριακή του μηνός Οκτωβρίου. Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος, την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, λειτούργησε στον Ιερό Ναό Αγίου Μάμαντος στην κοινότητα του Λουβαρά. Πριν την απόλυση χειροθέτησε σε αναγνώστη τον κ. Ιωάννη Μιχαήλ. Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ....
03 Οκτωβρίου, 2022 - 15:09
Τελευταία ενημέρωση: 03/10/2022 - 15:16

Κυριακή πάντων των εν Κύπρω Αγίων στη Μητρόπολη Λεμεσού

Διαδώστε:
Κυριακή πάντων των εν Κύπρω Αγίων στη Μητρόπολη Λεμεσού

Η Εκκλησία της Κύπρου καθιέρωσε να εορτάζεται η μνήμη όλων των εν Κύπρω Αγίων την πρώτη Κυριακή του μηνός Οκτωβρίου. Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος, την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, λειτούργησε στον Ιερό Ναό Αγίου Μάμαντος στην κοινότητα του Λουβαρά. Πριν την απόλυση χειροθέτησε σε αναγνώστη τον κ. Ιωάννη Μιχαήλ.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, Κάτω Πολεμιδιών. Στο τέλος της Λειτουργίας τέλεσε το μνημόσυνο του ήρωα Νικολάου Γιάγκου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων