21/11/2022 21/11/2022 Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος λειτούργησε και κήρυξε το θείο λόγο την Κυριακή Θ΄ Λουκά, 20 Νοεμβρίου 2022, στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Ελεήμονος, Πολιούχου της ομώνυμης πόλης. Στο κήρυγμα του ο Πανιερώτατος ανέλυσε την Ευαγγελική περικοπή που αναφέρεται στην παραβολή του Άφρονος Πλουσίου. Παρακολουθήστε:      Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ....
21 Νοεμβρίου, 2022 - 16:45
Τελευταία ενημέρωση: 21/11/2022 - 17:14

Κυριακή Θ΄ Λουκά στην Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού

Διαδώστε:
Κυριακή Θ΄ Λουκά στην Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος λειτούργησε και κήρυξε το θείο λόγο την Κυριακή Θ΄ Λουκά, 20 Νοεμβρίου 2022, στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Ελεήμονος, Πολιούχου της ομώνυμης πόλης.

Στο κήρυγμα του ο Πανιερώτατος ανέλυσε την Ευαγγελική περικοπή που αναφέρεται στην παραβολή του Άφρονος Πλουσίου.

Παρακολουθήστε:

 

 

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος λειτούργησε και κήρυξε το θείο λόγο στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην κοινότητα Κάτω Μύλου. Μετά το τέλος της θείας λειτουργίας, ο Θεοφιλέστατος τέλεσε τον αγιασμό για την έναρξη των εργασιών του παρεκκλησίου του Αγίου Λουκά του Ιατρού.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων