26/04/2021 26/04/2021 Την Κυριακή των Βαΐων 25 Απριλίου, εορτάστηκε η είσοδος του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού στα Ιεροσόλυμα. Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στον ιερό ναό Αγίας Ζώνης. Προ της απολύσεως, διαβάστηκε τον Θεοφιλέστατο, όπως επικρατεί στην εκκλησιαστική παράδοση της Κύπρου, το Ευαγγέλιο του Όρθρου της εορτής και η Ευχή για να ευλογηθούν...
26 Απριλίου, 2021 - 9:26
Τελευταία ενημέρωση: 26/04/2021 - 8:59

Κυριακή των Βαΐων στην Αγία Ζώνη Λεμεσού

Διαδώστε:
Κυριακή των Βαΐων στην Αγία Ζώνη Λεμεσού

Την Κυριακή των Βαΐων 25 Απριλίου, εορτάστηκε η είσοδος του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού στα Ιεροσόλυμα.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στον ιερό ναό Αγίας Ζώνης. Προ της απολύσεως, διαβάστηκε τον Θεοφιλέστατο, όπως επικρατεί στην εκκλησιαστική παράδοση της Κύπρου, το Ευαγγέλιο του Όρθρου της εορτής και η Ευχή για να ευλογηθούν τα βάϊα.

Το Σάββατο, 24 Απριλίου, η Εκκλησία μας εόρτασε την έγερση του αγίου και δικαίου, φίλου του Χιστού Λαζάρου. Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον ιερό ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων