08/05/2023 09/05/2023 Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος μετέβη την Κυριακή του Παραλύτου, 7 Μαΐου, 2023 στον Κάτω Μύλο όπου λειτούργησε και κήρυξε το θείο λόγο στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Πανιερώτατος τίμησε τον ιερέα της κοινότητας, Οικονόμο π. Παναγιώτη Κωνσταντίνου, τους Χαράλαμπο Παπανικολάου και Κυριάκο Θεοδούλου που υπηρέτησαν...
08 Μαΐου, 2023 - 21:50
Τελευταία ενημέρωση: 09/05/2023 - 0:25

Κυριακή του Παραλύτου στην Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού

Διαδώστε:
Κυριακή του Παραλύτου στην Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος μετέβη την Κυριακή του Παραλύτου, 7 Μαΐου, 2023 στον Κάτω Μύλο όπου λειτούργησε και κήρυξε το θείο λόγο στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Πανιερώτατος τίμησε τον ιερέα της κοινότητας, Οικονόμο π. Παναγιώτη Κωνσταντίνου, τους Χαράλαμπο Παπανικολάου και Κυριάκο Θεοδούλου που υπηρέτησαν την εκκλησία της κοινότητας πέρα των 50 ετών.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος λειτούργησε και κήρυξε το Θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ Μονοβόλικου.

Μετά το τέλος τη Θείας Λειτουργίας απηύθυνε χαιρετισμό στο παιδικό πανηγύρι που πραγματοποιήθηκε στον περίβολο του Ναού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων