25/04/2023 25/04/2023 Την Κυριακή 23 Απριλίου, που εορτάσθηκε το γεγονός της ψηλαφίσεως του Χριστού από τον απόστολο Θωμά και συνέπεσε φέτος την ίδια ημέρα και η μνήμη του Αγίου ενδόξου μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στην ιερά μονή Παναγίας του Γλωσσά. Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος το Σάββατο χοροστάτησε...
25 Απριλίου, 2023 - 16:35
Τελευταία ενημέρωση: 25/04/2023 - 15:55

Κυριακή του Θωμά και μνήμη του Αγίου Γεωργίου στη Λεμεσό

Διαδώστε:
Κυριακή του Θωμά και μνήμη του Αγίου Γεωργίου στη Λεμεσό

Την Κυριακή 23 Απριλίου, που εορτάσθηκε το γεγονός της ψηλαφίσεως του Χριστού από τον απόστολο Θωμά και συνέπεσε φέτος την ίδια ημέρα και η μνήμη του Αγίου ενδόξου μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στην ιερά μονή Παναγίας του Γλωσσά.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος το Σάββατο χοροστάτησε της Ακολουθίας του Εσπερινού στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Φραγκούδη.

Ενώ την Κυριακή το πρωί τέλεσε την Θεία Λειτουργία στην ιερά μονή Αγίου Γεωργίου του Αλαμάνου.

Φωτογραφικό υλικό:

  

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων