01/03/2024 02/03/2024 Το βράδυ της Πέμπτης, 29 Φεβρουαρίου 2024, σε φιλανθρωπικό δείπνο που παρετέθη στη Λεμεσό, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των βιβλίων του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιου από τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής του Βατοπαιδίου, Αρχιμανδρίτη Εφραίμ, ο οποίος μίλησε σε περίπου 2.000 κόσμου για την Αγία Ζώνη αλλά και για το περιεχόμενο των βιβλίων που...
01 Μαρτίου, 2024 - 12:40
Τελευταία ενημέρωση: 02/03/2024 - 2:32

Λεμεσός: 2.000 κόσμου για την παρουσίαση των βιβλίων του Μητροπολίτη Αθανασίου (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Λεμεσός: 2.000 κόσμου για την παρουσίαση των βιβλίων του Μητροπολίτη Αθανασίου (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Το βράδυ της Πέμπτης, 29 Φεβρουαρίου 2024, σε φιλανθρωπικό δείπνο που παρετέθη στη Λεμεσό, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των βιβλίων του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιου από τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής του Βατοπαιδίου, Αρχιμανδρίτη Εφραίμ, ο οποίος μίλησε σε περίπου 2.000 κόσμου για την Αγία Ζώνη αλλά και για το περιεχόμενο των βιβλίων που εξέδωσε η Ιερά Μονή.

Δείτε εδώ ολόκληρη την εκδήλωση:

Αποστολή, Κύπρος: Μαρία Γιαχνάκη

Τεχνική Κάλυψη: Ραφαήλ Γεωργιάδης, Μάξιμος Ιακώβου, Χαράλαμπος Ιακώβου 

Μοντάζ: Μαριάνθη Ματζιρη 

Τα βιβλία με τίτλο “Μακαρισμοί” και “Θεία Λειτουργία” με τον γενικό τίτλο “Καρδιακός Λόγος” και κυκλοφόρησαν την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος ευχαρίστησε τον Γέροντα Εφραίμ για την διαρκή του στήριξη στην Μητρόπολή του ενώ ο Πρόεδρος του Τμήματος Θεολογίας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, Καθηγητής κ. Χρήστος Οικονόμου, αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα της παρουσίας των Ιερών Κειμηλίων στον κόσμο.

Ο Γέροντας Εφραίμ κατά την παρουσίαση των βιβλίων τόνισε σε αυτή τη συγγραφή . Βαρύτητα δίνει η επαλήθευση ενώ σημείωσε ότι η ακαδημαϊκή Θεολογία πρέπει να έχει μια επικοινωνία με την βιωματική εμπειρία.

Στην ίδια εκδήλωση ο Φοίβος Χριστοδουλίδης, Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος “Αγία Φοίβη” έδωσε χρηματικά βραβεία σε μαθητές και φοιτητές της Ιεράς Μητροπόλεως.

  

    

     

                                           

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων