11/05/2020 11/05/2020 Την Κυριακή του Παραλύτου, 10 Μαίου, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος λειτούργησε και κήρυξε το θείο λόγο στον ιερό ναό Αγίου Νεοφύτου στο Συνοικισμό Μακαρίου Γ’, ενώ, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος λειτούργησε και κήρυξε το θείο λόγο στον ιερό ναό Προφήτου Ηλιού στη Γερμασόγεια. Ο πόθος πολλών πιστών τους οδήγησε στα προαύλια...
11 Μαΐου, 2020 - 12:56
Τελευταία ενημέρωση: 11/05/2020 - 12:48

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ο πόθος των πιστών οδήγησε στα προαύλια

Διαδώστε:
ΛΕΜΕΣΟΣ: Ο πόθος των πιστών οδήγησε στα προαύλια

Την Κυριακή του Παραλύτου, 10 Μαίου, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος λειτούργησε και κήρυξε το θείο λόγο στον ιερό ναό Αγίου Νεοφύτου στο Συνοικισμό Μακαρίου Γ’, ενώ, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος λειτούργησε και κήρυξε το θείο λόγο στον ιερό ναό Προφήτου Ηλιού στη Γερμασόγεια.

Ο πόθος πολλών πιστών τους οδήγησε στα προαύλια των ναών για να συμμετάσχουν στην θεία Λειτουργία, αφού λόγω των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας δεν μπορούσαν να εισέλθουν στον ναό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων