09/11/2023 09/11/2023 Την Τρίτη, 7 Νοεμβρίου, φιλοξενήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού ο σεβαστός Γέροντας Ιουστίνος, Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής του Φρέατος του Ιακώβ και του Αγίου ενδόξου ιερομάρτυρος Φιλουμένου του Κυπρίου, από την εμπόλεμη περιοχή της Ναπλούς, στην Αγία Γή. Ο Γέροντας Ιουστίνος, μίλησε για το μαρτύριο του Αγίου Φιλουμένου και για το προσκύνημα...
09 Νοεμβρίου, 2023 - 8:45
Τελευταία ενημέρωση: 09/11/2023 - 13:54

Λεμεσός: Ομιλία Γέροντος Ιουστίνου της Μονής του Φρέατος του Ιακώβ (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Λεμεσός: Ομιλία Γέροντος Ιουστίνου της Μονής του Φρέατος του Ιακώβ (ΒΙΝΤΕΟ)

Την Τρίτη, 7 Νοεμβρίου, φιλοξενήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού ο σεβαστός Γέροντας Ιουστίνος, Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής του Φρέατος του Ιακώβ και του Αγίου ενδόξου ιερομάρτυρος Φιλουμένου του Κυπρίου, από την εμπόλεμη περιοχή της Ναπλούς, στην Αγία Γή.

Ο Γέροντας Ιουστίνος, μίλησε για το μαρτύριο του Αγίου Φιλουμένου και για το προσκύνημα του Φρέατος του Ιακώβ. Μίλησε ακόμη για τις δύσκολες εποχές τις οποίες βιώνει το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων σήμερα. “Είναι ένας τόπος όχι μόνο αγιότητας, αλλά και το κέντρο της γης όπου, δυστυχώς, όλες οι μεγάλες δυνάμεις θέλουν να τον  κατακτήσουν διότι είναι στρατηγικό έδαφος”, ανάφερε, μεταξύ άλλων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων