16/10/2023 16/10/2023 Το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στον προαύλιο χώρο του Μητροπολιτικού Ναού Παναγίας Παντανάσσης Καθολικής στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκε ο τερματισμός της διήμερης (13-14 Οκτωβρίου) ποδηλασίας που διοργάνωσε το φιλανθρωπικό ίδρυμα κοινότητας Αγίου Λουκά του ιατρού. Σκοπός της η οικονομική ενίσχυση της προσπάθειας ολοκλήρωσης της ανέγερσης του Πολυδύναμου Κέντρου παροχής φιλοξενίας και φροντίδας συνανθρώπων μας με αναπηρίες. Κατά τον...
16 Οκτωβρίου, 2023 - 12:06
Τελευταία ενημέρωση: 16/10/2023 - 11:32

Λεμεσός: Ποδηλασία με στόχο την ενίσχυση της ανέγερσης του Πολυδύναμου Κέντρου

Διαδώστε:
Λεμεσός: Ποδηλασία με στόχο την ενίσχυση της ανέγερσης του Πολυδύναμου Κέντρου

Το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στον προαύλιο χώρο του Μητροπολιτικού Ναού Παναγίας Παντανάσσης Καθολικής στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκε ο τερματισμός της διήμερης (13-14 Οκτωβρίου) ποδηλασίας που διοργάνωσε το φιλανθρωπικό ίδρυμα κοινότητας Αγίου Λουκά του ιατρού.

Σκοπός της η οικονομική ενίσχυση της προσπάθειας ολοκλήρωσης της ανέγερσης του Πολυδύναμου Κέντρου παροχής φιλοξενίας και φροντίδας συνανθρώπων μας με αναπηρίες.

Κατά τον τερματισμό πραγματοποιήθηκε μικρή τελετή κατά την οποία απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος, ο οποίος απένειμε και τα τιμητικά μετάλλια του ποδηλάτες.

“Ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ για την τεράστια ανιδιοτελή αγάπη στην πράξη. Είναι από αυτές τις στιγμές που αναθαρρεύουμε για το «δύσκολο» και γεμάτο προκλήσεις ταξίδι με προορισμό την ολοκλήρωση της ανέγερσης του πολυδύναμου κέντρου στο Φιλανι”, αναφέρει σε ανάρτησή της η Κοινότητα Αγίου Λουκά του Ιατρού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων