18/03/2020 18/03/2020 Στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου Λεμεσού σήμερα Τετάρτη 18 Μαρτίου στις 4.30 μμ, εψάλλη παράκληση στον Άγιο Νικηφόρο τον Λεπρό για την πανδημία του κορωνοϊού. Από την Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού ανακοινώνεται ότι αύριο Πέμπτη 19 Μαρτίου μετά το πέρας του Απόδειπνου στον Μητροπολιτικό Ναό θα τελεσθεί το μυστήριο του Αγίου Ευχελαίου προϊσταμένου του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη...
18 Μαρτίου, 2020 - 18:19
Τελευταία ενημέρωση: 18/03/2020 - 18:33

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τέλεση Ευχελαίου στον Μητροπολιτικό Ναό

Διαδώστε:
ΛΕΜΕΣΟΣ: Τέλεση Ευχελαίου στον Μητροπολιτικό Ναό

Στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου Λεμεσού σήμερα Τετάρτη 18 Μαρτίου στις 4.30 μμ, εψάλλη παράκληση στον Άγιο Νικηφόρο τον Λεπρό για την πανδημία του κορωνοϊού.

Από την Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού ανακοινώνεται ότι αύριο Πέμπτη 19 Μαρτίου μετά το πέρας του Απόδειπνου στον Μητροπολιτικό Ναό θα τελεσθεί το μυστήριο του Αγίου Ευχελαίου προϊσταμένου του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη κύριου Αθανασίου.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κατά την τέλεση του Μυστηρίου του Αγίου Ευχελαίου θα προΐσταται στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα Μέσα Γειτονιάς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων