04/03/2024 04/03/2024 Την Κυριακή 3 Μαρτίου, κατά την οποία διαβάστηκε η ευαγγελική περικοπή της παραβολής του Ασώτου, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στον ιερό ναό Αγίου Σάββα Ύψωνα. Συλλειτούργησαν μαζί με τον Πανιερώτατο ιερείς από την Ελλάδα , οι οποίοι είναι επικεφαλής ομάδας προσκυνητών που επισκέπτονται την Κύπρο. Κατά την ομιλία του...
04 Μαρτίου, 2024 - 9:55
Τελευταία ενημέρωση: 04/03/2024 - 9:57

Λεμεσού Αθανάσιος: Η αγάπη του ουρανίου Πατρός (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Λεμεσού Αθανάσιος: Η αγάπη του ουρανίου Πατρός (ΒΙΝΤΕΟ)

Την Κυριακή 3 Μαρτίου, κατά την οποία διαβάστηκε η ευαγγελική περικοπή της παραβολής του Ασώτου, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στον ιερό ναό Αγίου Σάββα Ύψωνα.

Συλλειτούργησαν μαζί με τον Πανιερώτατο ιερείς από την Ελλάδα , οι οποίοι είναι επικεφαλής ομάδας προσκυνητών που επισκέπτονται την Κύπρο. Κατά την ομιλία του ο Πανιερώτατος αναφέρθηκε στην αγάπη του ουρανίου Πατρός.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον ιερό Ναό Παναγίας στην κοινότητα του Μονιάτη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων