23/11/2022 23/11/2022 Για τα χαρακτηριστικά τα οποία καλείται να έχει ο νέος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου μίλησε στο Capital TV ο Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος, ο οποίος είναι ένας μεταξύ των έξι υποψηφίων που θα διεκδικήσουν,, αρχικά την εκλογή στο τριπρόσωπο και μετά από εκεί τον Αρχιεπισκοπικό θρόνο. Όπως σημείωσε ο Πανιερώτατος:“Δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να οραματίζεται και...
23 Νοεμβρίου, 2022 - 9:28
Τελευταία ενημέρωση: 23/11/2022 - 9:29

Λεμεσού Αθανάσιος: “Ο νέος Αρχιεπίσκοπος πρέπει να είναι γνήσιος, αυθεντικός και ειλικρινής”

Διαδώστε:
Λεμεσού Αθανάσιος: “Ο νέος Αρχιεπίσκοπος πρέπει να είναι γνήσιος, αυθεντικός και ειλικρινής”

Για τα χαρακτηριστικά τα οποία καλείται να έχει ο νέος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου μίλησε στο Capital TV ο Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος, ο οποίος είναι ένας μεταξύ των έξι υποψηφίων που θα διεκδικήσουν,, αρχικά την εκλογή στο τριπρόσωπο και μετά από εκεί τον Αρχιεπισκοπικό θρόνο.

Όπως σημείωσε ο Πανιερώτατος:“Δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να οραματίζεται και να ονειροπολεί τί θα γίνει αν εγώ γίνω Αρχιεπίσκοπος. Θα σας πω όμως πώς θα ήθελα τον νέο Αρχιεπίσκοπο: Να φροντίσει σαν καλός ποιμένας να δώσει τον Χριστό στις καρδιές των ανθρώπων. Να είναι γνήσιος, αυθεντικός και ειλικρινής. Να συμπαρίσταται στα καθημερινά προβλήματα του κόσμου”.

Παρακολουθήστε ολόκληρη την συνέντευξη: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων