05/03/2021 05/03/2021 ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΛΕΜΕΣΟΥ, ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ. Το Ευαγγέλιο της κρίσεως (Κυριακή της Απόκρεω) εκ μέρους του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Λεμεσού κ. Αθανασίου. “Ο Κύριος μας, ο Ιησούς Χριστός, δεν έγινε άνθρωπος για να λύσει τα κοινωνικά προβλήματα των ανθρώπων, ούτε για να αποκαταστήσει την κοινωνική δικαιοσύνη και τις αδικίες των ανθρώπων, αλλά έγινε άνθρωπος για να μάς...
05 Μαρτίου, 2021 - 22:55
Τελευταία ενημέρωση: 05/03/2021 - 22:17

Λεμεσού Αθανάσιος: Το Ευαγγέλιο της κρίσεως (Κυριακή της Απόκρεω)

Διαδώστε:
Λεμεσού Αθανάσιος: Το Ευαγγέλιο της κρίσεως (Κυριακή της Απόκρεω)

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΛΕΜΕΣΟΥ, ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ. Το Ευαγγέλιο της κρίσεως (Κυριακή της Απόκρεω) εκ μέρους του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Λεμεσού κ. Αθανασίου.

“Ο Κύριος μας, ο Ιησούς Χριστός, δεν έγινε άνθρωπος για να λύσει τα κοινωνικά προβλήματα των ανθρώπων, ούτε για να αποκαταστήσει την κοινωνική δικαιοσύνη και τις αδικίες των ανθρώπων, αλλά έγινε άνθρωπος για να μάς σώσει. για να μάς κάμει ξανά δικά Του παιδιά, για να μάς δώσει τη δυνατότητα να κληρονομήσουμε τη Βασιλεία του Θεού”.  

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων