03/04/2020 03/04/2020 Με ένα κερί στο χέρι, οι πιστοί στη Μεγαλόνησο και στη Λεμεσό βγήκαν στο μπαλκόνι ή την αυλή τους και έψαλλαν τον Ακάθιστο  Ύμνο, συνοδεύοντας τη ζωντανή ραδιοφωνική μετάδοση, της  4ης και τελευταίας Στάσης της Ακολουθίας των Χαιρετισμών, από τον Καθεδρικό Ναό Αγίας Νάπας. Χιλιάδες ήταν οι πιστοί που αποδέχθηκαν το κάλεσμα ομάδας πολιτών της...
03 Απριλίου, 2020 - 22:34

Με αναμμένα κεριά έψαλλαν τον Ακάθιστο Ύμνο στα μπαλκόνια τους οι πιστοί

Διαδώστε:
Με αναμμένα κεριά έψαλλαν τον Ακάθιστο Ύμνο στα μπαλκόνια τους οι πιστοί

Με ένα κερί στο χέρι, οι πιστοί στη Μεγαλόνησο και στη Λεμεσό βγήκαν στο μπαλκόνι ή την αυλή τους και έψαλλαν τον Ακάθιστο  Ύμνο, συνοδεύοντας τη ζωντανή ραδιοφωνική μετάδοση, της  4ης και τελευταίας Στάσης της Ακολουθίας των Χαιρετισμών, από τον Καθεδρικό Ναό Αγίας Νάπας.

Χιλιάδες ήταν οι πιστοί που αποδέχθηκαν το κάλεσμα ομάδας πολιτών της Λεμεσού, η οποία πήρε την πρωτοβουλία για την ομαδική αυτή προσευχή και έστειλαν το μήνυμα ότι “αυτός ο ιός δεν θα μας νικήσει, δεν θα κλονίσει την πίστη μας”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων