03/09/2021 03/09/2021 Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε ο Άγιος Μεγαλομάρτυρας Μάμας, στη Μητρόπολη Λεμεσού. Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος, στις λατρευτικές ακολουθίες που προεξείχαν, τέλεσαν τις χειροθεσίες δύο ευσεβών πιστών σε αναγνωστή. Στην κοινότητα Τραχωνίου όπου πανηγυρίζει ο ναός του Αγίου Μάμαντος, παρευρέθηκε και χοροστάτησε στην ακολουθία του Εσπερινού Ο...
03 Σεπτεμβρίου, 2021 - 10:18
Τελευταία ενημέρωση: 03/09/2021 - 10:47

Με χειροθεσίες η εορτή του Αγίου Μάμα στη Λεμεσό

Διαδώστε:
Με χειροθεσίες η εορτή του Αγίου Μάμα στη Λεμεσό

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε ο Άγιος Μεγαλομάρτυρας Μάμας, στη Μητρόπολη Λεμεσού. Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος, στις λατρευτικές ακολουθίες που προεξείχαν, τέλεσαν τις χειροθεσίες δύο ευσεβών πιστών σε αναγνωστή.

Στην κοινότητα Τραχωνίου όπου πανηγυρίζει ο ναός του Αγίου Μάμαντος, παρευρέθηκε και χοροστάτησε στην ακολουθία του Εσπερινού Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος, όπου στο τέλος, τέλεσε την χειροθεσία του κ. Θεόδωρου Σταύρου.

Το πρωί της Πέμπτης στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, που τελέσθηκε στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό του Τραχωνίου, προεξήρχε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης κ. Αθανάσιος, όπου στο τέλος χειροθέτησε σε αναγνώστη τον κ. Ανδρέα Βρυωνίδη.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων