22/05/2019 22/05/2019 Η Κοινότητα του Αγίου Λουκά του Ιατρού για παιδιά με ειδικές ανάγκες ανεβάζει την θεατρική παράσταση «Οι Πειρατές της Κυπραϊβικής – Το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού», το Σάββατο 25 Μαΐου στις 8 μμ, στο αρχαίο θέατρο Κουρίου με την θεατρική ομάδα «Έσοπτρον». Η παράσταση τέλει υπό την αιγίδα του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Λεμεσού, κ. Αθανασίου. Είσοδος...
22 Μαΐου, 2019 - 21:03

Μία θεατρική παράσταση υπό την αιγίδα του Πανιερωτάτου

Διαδώστε:
Μία θεατρική παράσταση υπό την αιγίδα του Πανιερωτάτου

Η Κοινότητα του Αγίου Λουκά του Ιατρού για παιδιά με ειδικές ανάγκες ανεβάζει την θεατρική παράσταση «Οι Πειρατές της Κυπραϊβικής – Το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού», το Σάββατο 25 Μαΐου στις 8 μμ, στο αρχαίο θέατρο Κουρίου με την θεατρική ομάδα «Έσοπτρον».

Η παράσταση τέλει υπό την αιγίδα του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Λεμεσού, κ. Αθανασίου.

Είσοδος €10 και για φοιτητές €5.

Εισιτήρια προπωλούνται στο βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού και στα υποκαταστήματα των φούρνων Ζορμπά στον Ύψωνα, στο Ζακάκι και στην οδό Πάφου στη Λεμεσό.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 99424399 και 99420962.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ανέγερση οικήματος για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες της Κοινότητας Αγίου Λουκά του Ιατρού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων