13/12/2022 13/12/2022 Η ιστορία της Θέκλας, μητέρας δύο παιδιών με αναπηρίες καταγράφεται στο βίντεο που παρουσιάζουν οι φίλοι του Μητροπολίτη Λεμεσού κ.Αθανάσιου. Στο βίντεο καταγράφεται η αγωνία του ζευγαριού Κωνσταντίνου και Θέκλας προς αναζήτηση χώρου για αποκατάσταση των παιδιών του. Η Θέκλα μιλά για τη γνωριμία που είχε αυτή και ο σύζυγός της με τον Μητροπολίτη Λεμεσού...
13 Δεκεμβρίου, 2022 - 21:55
Τελευταία ενημέρωση: 13/12/2022 - 22:26

Μητέρα δύο παιδιών με αναπηρίες μιλά για τη στήριξη που έλαβε από τον Λεμεσού Αθανάσιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Μητέρα δύο παιδιών με αναπηρίες μιλά για τη στήριξη που έλαβε από τον Λεμεσού Αθανάσιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ιστορία της Θέκλας, μητέρας δύο παιδιών με αναπηρίες καταγράφεται στο βίντεο που παρουσιάζουν οι φίλοι του Μητροπολίτη Λεμεσού κ.Αθανάσιου. Στο βίντεο καταγράφεται η αγωνία του ζευγαριού Κωνσταντίνου και Θέκλας προς αναζήτηση χώρου για αποκατάσταση των παιδιών του.

Η Θέκλα μιλά για τη γνωριμία που είχε αυτή και ο σύζυγός της με τον Μητροπολίτη Λεμεσού κ.Αθανάσιο και  σκιαγραφούν την εμπνευσμένη προσωπικότητα του ιεράρχη.

Επίσης, αναφέρονται στην ίδρυση της Κοινότητας Αγίου Λουκά του Ιατρού. Αυτά είναι ορισμένα από τα θέματα που εξομολογείται on camera η Θέκλα η οποία μιλά για την υποστήριξη που έλαβε από τον Μητροπολίτη Λεμεσού Αθανάσιο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων