29/11/2022 29/11/2022 Μεγάλη είναι η προσφορά και η αγάπη της Ιεράς Μητρόπολης Λεμεσού στον σύγχρονο άνθρωπο. Όπως τονίζει ο Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος: “Η Εκκλησία είναι η κιβωτός της αγάπης και της ζωής, είναι η νέα δημιουργία, η καινή κτίση, όπου σώζεται και ανακαινίζεται όλος ο κόσμος. Ο Χριστός είναι η κεφαλή της Εκκλησίας και η Εκκλησία...
29 Νοεμβρίου, 2022 - 12:49
Τελευταία ενημέρωση: 29/11/2022 - 13:51

Μητρόπολη Λεμεσού: “Ένα Έργο Προσφοράς και Αγάπης για τον Σύγχρονο άνθρωπο”

Διαδώστε:
Μητρόπολη Λεμεσού: “Ένα Έργο Προσφοράς και Αγάπης για τον Σύγχρονο άνθρωπο”

Μεγάλη είναι η προσφορά και η αγάπη της Ιεράς Μητρόπολης Λεμεσού στον σύγχρονο άνθρωπο.

Όπως τονίζει ο Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος: “Η Εκκλησία είναι η κιβωτός της αγάπης και της ζωής, είναι η νέα δημιουργία, η καινή κτίση, όπου σώζεται και ανακαινίζεται όλος ο κόσμος. Ο Χριστός είναι η κεφαλή της Εκκλησίας και η Εκκλησία όλοι εμείς. Η Εκκλησία έχει ως σκοπό να σώσει τον τραυματισμένο άνθρωπο από την αμαρτία και να τον οδηγήσει στον αγιασμό και τη θέωση. Επικεφαλής της Εκκλησίας είναι ο Επίσκοπος, ο οποίος βρίσκεται “εις τύπον και τόπον Χριστού”. Αγρυπνεί και προσεύχεται για το ποίμνιό του και αναλώνεται νυχθημερόν για τη σωτηρία του”.

Με την μέριμνα του Πανιερωτάτου όλα αυτά τα χρόνια η Ιερά Μητρόπολη έχει δημιουργήσει και τις κατάλληλες δομές για την ανακούφιση του πάσχοντος ανθρώπους αλλά και την στήριξη σε όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Μπορείτε να δείτε εδώ το έργο προσφοράς και αγάπης της Μητροπόλεώς μας για τον σύγχρονο άνθρωπο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων