04/12/2022 04/12/2022 Περισσότερο από 1 εκατομμύριο ευρώ έχουν χορηγηθεί σε 2.400 φοιτητές του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕΠΑΚ ) μέσα από το Σωματείο Ευημερίας Φοιτητών/τριών τα τελευταία χρόνια, με την Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού να συμμετέχει από το 2010 στην προσπάθεια του Πανεπιστημίου για παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών πρόνοιας και ευημερίας. Ο Αρχιμανδρίτης Φιλόθεος Μαχαιριώτης εκπροσώπησε τον Μητροπολίτη Λεμεσού...
04 Δεκεμβρίου, 2022 - 9:46
Τελευταία ενημέρωση: 04/12/2022 - 9:56

Μητρόπολη Λεμεσού: “Ο Λόγος Αγάπης της μετουσιώνεται σε Έργο Αγάπης”

Διαδώστε:
Μητρόπολη Λεμεσού: “Ο Λόγος Αγάπης της μετουσιώνεται σε Έργο Αγάπης”

Περισσότερο από 1 εκατομμύριο ευρώ έχουν χορηγηθεί σε 2.400 φοιτητές του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕΠΑΚ ) μέσα από το Σωματείο Ευημερίας Φοιτητών/τριών τα τελευταία χρόνια, με την Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού να συμμετέχει από το 2010 στην προσπάθεια του Πανεπιστημίου για παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών πρόνοιας και ευημερίας.

Ο Αρχιμανδρίτης Φιλόθεος Μαχαιριώτης εκπροσώπησε τον Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο και ανέγνωσε τον χαιρετισμό του κατά την 6η Γενική και Εκλογική Συνέλευση του Σωματείου Ευημερίας Φοιτητών/τριών του ΤΕΠΑΚ.

Όπως αναφέρουν στην σελίδα τους οι “Φίλοι Μητροπολίτη Λεμεσού Αθανασίου”: “Ο Λόγος Αγάπης της μετουσιώνεται σε Έργο Αγάπης”.

Σημειώνεται ότι ο Πανιερώτατος έχει διαγνωσθεί αρνητικός στον κορωνοϊό και από χθες το πρωί έχει επανέλθει κανονικά στα καθήκοντα του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων