20/03/2019 20/03/2019 Στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Νάπας, με την ευκαιρία της εορτής του Ευαγγελισμού της Υπεραγίας Θεοτόκου, την Κυριακή 24 Μαρτίου στις 6 μμ, θα τελεσθεί ο Μέγας Πανηγυρικός εσπερινός. Την επομένη, Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019, της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας θα προΐσταται ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού, κ. Αθανάσιος. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο Πανιερώτατος...
20 Μαρτίου, 2019 - 15:19

Μητροπολίτης Λεμεσού: 25η Μαρτίου στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Νάπας

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Λεμεσού: 25η Μαρτίου στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Νάπας

Στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Νάπας, με την ευκαιρία της εορτής του Ευαγγελισμού της Υπεραγίας Θεοτόκου, την Κυριακή 24 Μαρτίου στις 6 μμ, θα τελεσθεί ο Μέγας Πανηγυρικός εσπερινός.

Την επομένη, Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019, της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας θα προΐσταται ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού, κ. Αθανάσιος.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο Πανιερώτατος θα χοροστατήσει της πανηγυρικής Δοξολογίας για την Εθνική Επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης του 1821. Τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει ο Δρ. Ανδρέας Μάνος Καθηγητής Πανεπιστημίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων