ORTHODOXIA REAL TIME NEWS FEED:
Select Language
MENU
PERSONAL NEWS ALARM ΕΓΓΡΑΦΗ
29/08/2023 29/08/2023 Εορτάστηκε ιεροπρεπώς η Αποτομή της Κεφαλής του Αγίου ενδόξου Προφήτου, Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννού στην Μητρόπολη Λεμεσου, καθώς πολλοί ναοί είναι αφιερωμένοι στον Τίμιο Πρόδρομο. Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος την Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023 χοροστάτησε του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου στις Δύμες. Μετά τον Εσπερινό τέλεσε τον Αγιασμό των εγκαινίων του...
29 Αυγούστου, 2023 - 19:03
Τελευταία ενημέρωση: 29/08/2023 - 19:02

Μητροπολίτης Λεμεσού: Άλλη είναι η κοσμική λογική και άλλη η λογική του Ευαγγελίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Λεμεσού: Άλλη είναι η κοσμική λογική και άλλη η λογική του Ευαγγελίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος την Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023 χοροστάτησε του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου στις Δύμες. Μετά τον Εσπερινό τέλεσε τον Αγιασμό των εγκαινίων του Πνευματικού Κέντρου που βρίσκεται δίπλα από τον Ναό.

Δείτε το κήρυγμα του:

Την Τρίτη, ανήμερα της εορτής προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στην πανηγυρίζουσα κοινότητα Βουνίου.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος χοροστάτησε της ακολουθίας του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου στον Αγρό. Ενώ ανήμερα της εορτής τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα ναό στον Λουβαρά.

Ο πανοσολογιώτατος Πρωτοσύγκελος της Μητροπόλεως Λεμεσού, Αρχιμανδρίτης Ισαάκ, προεστεί της ακολουθίας του Εσπερινού στον εορτάζοντα ναό του Βουνίου.

Στην ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Μέσα Ποταμού τελέστηκε πανηγυρική Αγρυπνία και προεξήρχε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Νεαπόλεως κ. Πορφύριος.

Φωτογραφίες από το Βουνί

Φωτο:Ανδρέας Χριστοφόρου

Φωτογραφίες από το Λουβαρά:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων
Τα σημαντικότερα νέα