13/12/2021 13/12/2021 Να γίνουμε εκλεκτοί του Θεού κάλεσε μέσα από το κήρυγμά του ο Μητροπολίτης Λεμεεσού κ. Αθανάσιος. Ο Πανιερώτατος ιερούργησε την ΙΑ’ Κυριακή του Λουκά στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Λεμεσού όπου κήρυξε τον θείο λόγο. Ο Μητροπολίτης Λεμεσού εκτός από την Ευαγγελική περικοπή αναφέρθηκε και στον τιμώμενο Άγιο Σπυρίδωαν τονίζοντας ότι “ο πατριώτης μας Άγιος...
13 Δεκεμβρίου, 2021 - 9:49
Τελευταία ενημέρωση: 13/12/2021 - 12:47

Μητροπολίτης Λεμεσού: “Να γίνουμε εκλεκτοί του Θεού”

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Λεμεσού: “Να γίνουμε εκλεκτοί του Θεού”

Να γίνουμε εκλεκτοί του Θεού κάλεσε μέσα από το κήρυγμά του ο Μητροπολίτης Λεμεεσού κ. Αθανάσιος.

Ο Πανιερώτατος ιερούργησε την ΙΑ’ Κυριακή του Λουκά στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Λεμεσού όπου κήρυξε τον θείο λόγο. Ο Μητροπολίτης Λεμεσού εκτός από την Ευαγγελική περικοπή αναφέρθηκε και στον τιμώμενο Άγιο Σπυρίδωαν τονίζοντας ότι “ο πατριώτης μας Άγιος παρόλο που ήταν απλός και χωρίς πολλά γράμματα εντούτοις μπορούσε να διακρίνει πιο πράγμα ήταν το πρώτο και το μέγιστον και πιο το δεύτερο το τρίτο και το ελάχιστο. Έτσι διάλεξε στη ζωή του τον Χριστό πάνω απ’ όλα, απέρριψε τις προφάσεις και τις δικαιολογίες και έγινε εκλεκτός του Θεού”.

Ακούστε το κήρυγμα του Πανιερωτάτου:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων