26/06/2022 27/06/2022 Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος λειτούργησε και κήρυξε τον Θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας Καψάλου την Κυριακή 26 Ιουνίου 2022. Με αφορμή την Ευαγγελική περικοπή της ημέρας που αναφέρεται στο γεγονός της κλήσεως των τεσσάρων από τους δώδεκα Αγίους Αποστόλους από τον Ιησού, ο Πανιερώτατος στο κήρυγμα του, τόνισε χαρακτηριστικά και, μεταξύ...
26 Ιουνίου, 2022 - 14:34
Τελευταία ενημέρωση: 27/06/2022 - 2:48

Μητροπολίτης Λεμεσού: «Να γίνουμε και εμείς Απόστολοι του Χριστού»

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Λεμεσού: «Να γίνουμε και εμείς Απόστολοι του Χριστού»

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος λειτούργησε και κήρυξε τον Θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας Καψάλου την Κυριακή 26 Ιουνίου 2022.

Με αφορμή την Ευαγγελική περικοπή της ημέρας που αναφέρεται στο γεγονός της κλήσεως των τεσσάρων από τους δώδεκα Αγίους Αποστόλους από τον Ιησού, ο Πανιερώτατος στο κήρυγμα του, τόνισε χαρακτηριστικά και, μεταξύ άλλων, ότι «όλοι οι άνθρωποι ακούμε τη φωνή του Θεού», θέτοντας παράλληλα το ερώτημα αν είμαστε πραγματικά πρόθυμοι να Τον ακολουθήσουμε.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων