27/11/2023 27/11/2023 Ο Ιερός Ναός του Αγίου Στυλιανού στην περιοχή Λινόπετρα ήταν το επίκεντρο της εορτής του Αγίου στην Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού. Της Θείας Λειτουργίας που τελέστηκε χθες, Κυριακή ΙΓ’ Λουκά, 26 Νοεμβρίου, προέστη ο Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος. Στο κήρυγμά του ο Πανιερώτατος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην ευαγγελική περικοπή ενώ μίλησε και για τον βίο του...
27 Νοεμβρίου, 2023 - 9:37
Τελευταία ενημέρωση: 27/11/2023 - 10:03

Μητροπολίτης Λεμεσού: “Οι Άγιοι έτρεξαν τον δρόμο του Θεού, χαίροντες” (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Λεμεσού: “Οι Άγιοι έτρεξαν τον δρόμο του Θεού, χαίροντες” (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ιερός Ναός του Αγίου Στυλιανού στην περιοχή Λινόπετρα ήταν το επίκεντρο της εορτής του Αγίου στην Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού. Της Θείας Λειτουργίας που τελέστηκε χθες, Κυριακή ΙΓ’ Λουκά, 26 Νοεμβρίου, προέστη ο Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος.

Στο κήρυγμά του ο Πανιερώτατος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην ευαγγελική περικοπή ενώ μίλησε και για τον βίο του εορτάζοντος Αγίου Στυλιανού. “Οι Άγιοι έτρεξαν τον δρόμο του Θεού, χαίροντες”, υπογράμμισε ο Μητροπολίτης κ. Αθανάσιος.

Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου τελέστηκε Πανηγυρικός Εσπερινός προϊσταμένου του Αρχιμανδρίτου της Μητροπόλεως π. Φιλοθέου.

Φώτο: Αλέξανδρος Περικλέους

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων