29/05/2022 30/05/2022 Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος προεξήρχε της θείας Λειτουργίας στον Iερό Nαό Αγίου Νικολάου της κοινότητας Άλασσας την Κυριακή του Τυφλού, 29 Μαΐου 2022. Στο κήρυγμα του ο Πανιερώτατος, μεταξύ άλλων, ανάφερε: «Για να δούμε το Φώς το νοητό, για να δούμε τον Χριστό ως φως στην ζωή μας και μέσα στην αιωνιότητα και...
29 Μαΐου, 2022 - 20:35
Τελευταία ενημέρωση: 30/05/2022 - 3:58

Μητροπολίτης Λεμεσού: «Στερημένοι του Χριστού είμαστε τυφλοί» (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Λεμεσού: «Στερημένοι του Χριστού είμαστε τυφλοί» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος προεξήρχε της θείας Λειτουργίας στον Iερό Nαό Αγίου Νικολάου της κοινότητας Άλασσας την Κυριακή του Τυφλού, 29 Μαΐου 2022.

Στο κήρυγμα του ο Πανιερώτατος, μεταξύ άλλων, ανάφερε: «Για να δούμε το Φώς το νοητό, για να δούμε τον Χριστό ως φως στην ζωή μας και μέσα στην αιωνιότητα και να ζήσουμε μαζί Του ως φώς αληθινό, μέσα στην αιώνια αγάπη Του, ας καλλιεργήσουμε την ψυχή μας και τον εαυτό μας τηρώντας τις άγιες εντολές του Θεού, ζώντας μέσα στην αγία μας Εκκλησία, μέσα στα Άγια Μυστήρια, μέσα στην ασκητική πολιτεία της Εκκλησίας μας και τότε θα δούμε τον Χριστό ως Φως αληθινό».

 

 

 

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος λειτούργησε στο παρεκκλήσιο του Αγίου Ιωάννου του Ρώσου στην κοινότητα Βουνίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων