03/11/2020 03/11/2020 ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΛΕΜΕΣΟΥ, ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ – Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού ομιλεί υπό το θέμα: “Υποταγή και αγάπη μέσα στον Γάμο”. “Υποτασσόμενος και στον γάμο σου, στον σύζυγο σου, εσύ τελικά ωφελείσαι περισσότερο γιατί εσύ εξέρχεσαι του εαυτού σου και βοηθιέσαι και τελειοποιήσαι δια της εκκοπής του δικού σου θελήματος, αλλά και ο άλλος άνθρωπος, το...
03 Νοεμβρίου, 2020 - 20:27
Τελευταία ενημέρωση: 03/11/2020 - 19:54

Μητροπολίτης Λεμεσού: Υποταγή και αγάπη μέσα στον Γάμο (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Λεμεσού: Υποταγή και αγάπη μέσα στον Γάμο (ΒΙΝΤΕΟ)

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΛΕΜΕΣΟΥ, ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ – Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού ομιλεί υπό το θέμα: “Υποταγή και αγάπη μέσα στον Γάμο”.

“Υποτασσόμενος και στον γάμο σου, στον σύζυγο σου, εσύ τελικά ωφελείσαι περισσότερο γιατί εσύ εξέρχεσαι του εαυτού σου και βοηθιέσαι και τελειοποιήσαι δια της εκκοπής του δικού σου θελήματος, αλλά και ο άλλος άνθρωπος, το άλλο μέλος της συζυγίας, το έτερον ήμισυ, λαμβάνει αυτό που έχει ανάγκη ο ψυχικός του κόσμος, ώστε στη συνέχεια να σου αποδώσει κι εκείνος, αυτό που εσύ έχεις ανάγκη”.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων