03/08/2021 03/08/2021 Στην Ακολουθία του Εσπερινού για την εορτή της Προόδου του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού, στον πανηγυρίζοντα Ναό της κοινότητας Κουκάς, χοροστάτησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος, το Σάββατο 31 Ιουλίου. Την Κυριακή ο Θεοφιλέστατος τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου της κοινότητας Γεράσας. Προ της απολύσεως τέλεσε το εθνικό μνημόσυνο του λοχία Σάββα...
03 Αυγούστου, 2021 - 12:00
Τελευταία ενημέρωση: 03/08/2021 - 12:02

Μνημόσυνο στον λοχία Σάββα Σάββα

Διαδώστε:
Μνημόσυνο στον λοχία Σάββα Σάββα

Στην Ακολουθία του Εσπερινού για την εορτή της Προόδου του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού, στον πανηγυρίζοντα Ναό της κοινότητας Κουκάς, χοροστάτησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος, το Σάββατο 31 Ιουλίου.

Την Κυριακή ο Θεοφιλέστατος τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου της κοινότητας Γεράσας. Προ της απολύσεως τέλεσε το εθνικό μνημόσυνο του λοχία Σάββα Σάββα. Ο λοχίας Σάββας Σάββα σκοτώθηκε ηρωικά, στις 16 Αυγούστου του 1974, μαχόμενος εναντίον του τούρκου εισβολέα, ενώ υπηρετούσε τη θητεία του στην περιοχή σχολής Γρηγορίου – Λευκωσίας.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων