11/10/2020 11/10/2020 Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στον ιερό ναό Αγίας Ζώνης στην κοινότητα της Απαισιάς. Μαζί με τον Θεοφιλέστατο συλλειτούργησαν ο πρωτοσύγκελος της μητροπόλεώς αρχ. Ισαάκ, ο πρωτοσυγκελεύων της Ι. Μητροπόλεως Ταμασού, πρωτ. Θεόδωρος Στυλιανού και άλλοι ιερείς από την Μητρόπολή Λεμεσού και άλλες επαρχίες. Κατά την...
11 Οκτωβρίου, 2020 - 11:44
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2020 - 11:58

Νέος πρεσβύτερος στην Μητρόπολη Λεμεσού

Διαδώστε:
Νέος πρεσβύτερος στην Μητρόπολη Λεμεσού

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στον ιερό ναό Αγίας Ζώνης στην κοινότητα της Απαισιάς.

Μαζί με τον Θεοφιλέστατο συλλειτούργησαν ο πρωτοσύγκελος της μητροπόλεώς αρχ. Ισαάκ, ο πρωτοσυγκελεύων της Ι. Μητροπόλεως Ταμασού, πρωτ. Θεόδωρος Στυλιανού και άλλοι ιερείς από την Μητρόπολή Λεμεσού και άλλες επαρχίες.

Κατά την διάρκεια της θείας Λειτουργίας τελέστηκε από τον Θεοφιλέστατο η εις πρεσβύτερο χειροτονία του διακόνου π. Δημητρίου Κωνσταντινίδη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων