31/12/2022 31/12/2022 Την αγάπη και την εκτίμηση όλων, προς τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο, “τον λαοπρόβλητο Ιεράρχη της Εκκλησίας της Κύπρου”, εξέφρασε κατά την χθεσινή  Πρωτοχρονιάτικη γιορτή ο Δήμαρχος Λεμεσού κ. Νίκος Νικολαΐδης. Ο Πανιερώτατος κ. Αθανάσιος παρεβρέθηκε στην Πρωτοχρονιάτικη γιορτή που διοργάνωσε ο Δήμος Λεμεσού στο Δημοτικό Μέγαρο Λεμεσού. Παρόντες ήταν ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος...
31 Δεκεμβρίου, 2022 - 8:10
Τελευταία ενημέρωση: 31/12/2022 - 8:30

Ο Δήμαρχος Λεμεσού εξέφρασε την αγάπη όλων προς “τον λαοπρόβλητο Ιεράρχη της Εκκλησίας της Κύπρου”

Διαδώστε:
Ο Δήμαρχος Λεμεσού εξέφρασε την αγάπη όλων προς “τον λαοπρόβλητο Ιεράρχη της Εκκλησίας της Κύπρου”

Την αγάπη και την εκτίμηση όλων, προς τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο, “τον λαοπρόβλητο Ιεράρχη της Εκκλησίας της Κύπρου”, εξέφρασε κατά την χθεσινή  Πρωτοχρονιάτικη γιορτή ο Δήμαρχος Λεμεσού κ. Νίκος Νικολαΐδης.

Ο Πανιερώτατος κ. Αθανάσιος παρεβρέθηκε στην Πρωτοχρονιάτικη γιορτή που διοργάνωσε ο Δήμος Λεμεσού στο Δημοτικό Μέγαρο Λεμεσού. Παρόντες ήταν ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος, ο Δήμαρχος Λεμεσού, δημοτικοί σύμβουλοι και άλλοι αστυνομικοί, τοπικοί φορείς και επιχειρηματίες της πόλης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τελέστηκε Aγιασμός από τον Μητροπολίτη Λεμεσού και ακολούθησε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιττας.

Σε χαιρετισμό του ο κ. Νικολαΐδης ευχαρίστησε το Δημοτικό Συμβούλιο, για το έργο που παρήγαγαν. Ευχαρίστησε επίσης το Δημοτικό Γραμματέα, τους Τμηματάρχες και το προσωπικό του Δήμου, που υπηρετούν το δήμο με εργατικότητα και με ευσυνειδησία.

Ο κ. Νικολαΐδης εξέφρασε την αγάπη και την εκτίμηση όλων, προς τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού, “τον λαοπρόβλητο Ιεράρχη της Εκκλησίας της Κύπρου”, και τον ευχαρίστησε για όσα προσφέρει στην πόλη και στον τόπο, όλα αυτά τα χρόνια.

Κοπή Βασιλόπιτας στην Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού

Την ίδια ημέρα στην αίθουσα εκδηλώσεων της Μητροπόλεώς έγινε η καθιερωμένη τελετή κοπής της Βασιλόπιτας. Την Βασιλόπιττα ευλόγησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος.

Παρόντες ήταν ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κένυας κ. Μακάριος, το προσωπικό και οι συνεργάτες της Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων